Winactie ism Zida

 

 

Deze week heb ik weer een hele mooie winactie voor jullie en nu in samenwerking met Ida van Zida.

Ida van Zida (klinkt toch leuk hè 😉) heb ik leren kennen via een plaatselijk pop-up vorig jaar met Kerstmis. Ida maakt haar eigen natuurlijke zepen. Ze is zoo gepassioneerd door hetgeen ze doet, heerlijk om te horen. Owv huidproblemen bij haar en haar kinderen ging ze op zoek naar natuurlijke huidverzorging. En dat is uitgemond in zelf zeep maken. Haar Zida-zepen brengen je huid terug in balans.

Dus ... wassen zonder zorgen! Gereinigd en gehydrateerd met een mooie zeep die handgemaakt werd met de beste biologische ingrediënten en veel liefde. Zida ontwikkelt alle recepten zonder palmolie, ze zijn cruelty free dat wil zeggen er wordt niet getest op dieren en de ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong of vegan. De geuren die zida gebruikt zijn gedestilleerd uit planten, etherische oliën. Ze zijn ook nog eens extra verzorgend zodat je huid op haar best is om je te beschermen tegen wind, regen en koude dagen.

Ik mag van Ida een verzameldoos 'into the woods' weggeven.

Vind je niet dat zo zo mooi verpakt zijn? Papiermier haar hartje maakt alweer een sprongetje bij deze mooie verpakkingen. De tekening op de doos en de wikkels is van de hand van Carrie Hendrix van 'My Crayons Design'. Carrie wist de inspiratie van Ida prachtig te vertalen in een ontwerp dat perfect aansluit met de geuren en kleuren van de zepen.

       

En ik mag van Ida een verzameldoos 'into the woords' met 5 heerlijk geurende zepen weggeven, leuk hè!

🎁 Wil jij ook je kans wagen?

  • deze wedstrijd loopt van vrij 04/12 tot en met donderdag 10/12 om 17u
  • iedereen mag meedoen
  • like de FB-pagina van Zida en van papiermier en/of volg de instagramaccount van @zeepziederzida en @Papiermier
  • laat daar een berichtje achter om te laten weten dat je wil meedoen en tag iemand die wel gebaat is met zo'n fijne verzorgende zeepjes
  • wie zowel op FB als op IG meedoet maakt dubbel kans want die gaat 2X in de pot 😄
  • uit alle inzendingen die onder de FB/IG-post verschijnen trekt papiermier (eerder een onschuldige hand ten huize papiermier😂) een winnaar op donderdagavond na 17u
  • de winnaar heeft 24u de tijd om zijn prijs te claimen

VEEL SUCCES!!

 

Left Verder winkelen
Jouw bestelling

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je winkelwagen