Winactie ism ESGII

 

De winactie van deze week loopt in samenwerking met Annelies van ESGII (spreek uit: eskie). 

Esgii is ontstaan tijdens een rondreis Van Annelies door Mongolië in augustus 2009. Esgii betekent vilt in het Mongools. Ze kwam in contact met lokale mensen die viltproducten aan het maken waren. Al snel ontstond het idee om deze spullen naar Nederland te importeren om zo bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. In mei 2010 is esgii officieel opgericht. Esgii richt zich vooral op vilten sloffen en pantoffels!

Ze doen dat volgens de principes van Fair Trade: financiering vooraf, betalen een eerlijke prijs voor het product: een prijs die in verhouding staat tot de productiekosten en niet een die wordt bepaald door de verhoudingen op de internationale markt. Doordat de lokale Mongoolse producten hun weg vinden naar de exportmarkt, worden werkgelegenheid en inkomsten gecreëerd waardoor de welvaart van de mensen zelf, hun familie en zelfs die van anderen in hun dorp kan toenemen. Een heel mooi project dus!

En ik heb zelf al enkele jaren sloffen van ESGII en ze zijn echt HEERLIJK!
Heb je vaak last van koude voeten, dan zijn deze vilten sloffen de oplossing! De sloffen zijn van schapenwol gemaakt, dat is een natuurproduct wat ventileert. Kortom de sloffen zijn duurzaam en je voeten blijven warm!  

Ik mag van Annelies deze week bedsokken weggeven. 
Deze vilten bedsokken houden de voeten ’s nachts lekker warm. Zo slaap je beter en comfortabeler. Het helpt tegen de kou en kramp. De sokken zijn zacht en comfortabel. Deze dikke sokken zouden ook gedragen kunnen worden in regenlaarzen. Dan blijven de voeten ook warm in de regenlaarzen.

 🎁 Wil jij ook je kans wagen?

  • deze wedstrijd loopt van ma 06/12 tot en met zondag 12/12 om 17u
  • iedereen mag meedoen
  • like de FB-pagina van ESGII en van papiermier en/of volg de instagramaccount van @esgii en @Papiermier
  • laat daar een berichtje achter bij de post rond de winactie om te laten weten dat je wil meedoen en tag 2 personen die wel blij zouden zijn met deze mooie prijs.
  • wie zowel op FB als op IG meedoet maakt dubbel kans want die gaat 2X in de pot 😄
  • uit alle inzendingen die onder de FB/IG-post verschijnen trekt papiermier (eerder een onschuldige hand ten huize papiermier😂) een winnaar op zondagavond na 17u
  • de winnaar heeft 24u de tijd om zijn prijs te claimen

VEEL SUCCES!! 

Left Verder winkelen
Jouw bestelling

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je winkelwagen