Papiermier wil je graag helpen om een leuk cadeau uit te zoeken voor de feestdagen die eraan komen. Ik heb gift-guides gemaakt voor de creatieveling en de paperlover.

Daarnaast vind je bij papiermier heel veel leuke kleine papierspulletjes, fijn om in een zakje te doen, leuke sluitsticker erop en klaar is kees!

Snuister maar even rond, misschien zie je wel iets leuks!

 

  

 

Nog even wat praktische info!

Het is elk jaar erg druk bij de post met de feestdagen op komst. Het kan dus zijn dat je bestelling net iets langer onderweg is dan normaal, houdt daar rekening mee. Helaas hebben we geen invloed op de bezorging, maar we kunnen wel zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk gepost wordt. Daarom hier even enkele aandachtspunten 😊

  • Kerst: uiterlijke besteldatum woensdag 21 december 15u. Je bestelling wordt die dag nog verstuurd. Daarna blijven we jullie bestellingen natuurlijk verzenden, maar dan wordt het wel spannend of het nog op tijd aankomt voor de Kerst.
  • De prijzen voor verzending in deze piekperiode zijn verhoogd (20 november t/m 31 december). Geen nood, deze kosten nemen wij voor onze rekening.
  • Wist je dat je een pakje ook rechtstreeks naar de ontvanger kunt sturen? Je kan een tekstje achterlaten bij de opmerkingen en het juiste verzendadres invullen. En dan zorgt papiermier dat het pakje bij de gelukkige aankomt 😊.
  • Heb je iets wat ingepakt mag worden? Geen probleem, laat het even duuidelijk weten via de opmerkingen in het afrekenscherm.
  • Toch aan de late kant met bestellen en twijfel je of je pakketje nog op tijd is? Kies dan voor een cadeaubon van Papiermier. Deze is verkrijgbaar in waardes tussen de €10 en €50 en ontvang je na bestelling in je mailbox. Uitprinten en mooi inpakken = een superleuk cadeau. De cadeaubon wordt digitaal doorgestuurd. Je hoeft dan ook geen verzendingskosten te betalen. Hiervoor duid je aan dat je de bestelling komt afhalen in de winkel, dan worden er geen verzendkosten aangerekend.
    Wil je toch een mooi bonnetje met envelopje opgestuurd krijgen, klaar om af te geven, dat kan ook. Vermeld het dan even bij de opmerkingen. Je betaalt dan wel verzendingskosten.
  • In de periode van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari doen we het even wat rustiger aan. We zijn wel aanwezig, maar bestellingen worden alleen op dinsdag- en donderdagochtend verwerkt. Heb je dringend iets nodig, neem dan even contact op.