Algemene voorwaarden

1. De verkoper.

De webwinkel Papiermier.be - Papiermier.nl - Paper-ant.com si eigendom van de eenmanszaak Papiermier met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Barrierstraat 10, tel 089/465196, gsm 0486/052 190. Ondernemingsnummer: 0669.990.579 - BTW nummer: BE 0669.990.579

2. Toepassing.

Door het versturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als een dergelijke bestelling geplaatst wordt, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

3. Prijzen.

3.1 De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.

3.2 De verzendingskosten:

 • Kadobons worden gratis verstuurd.
 • Verzending binnen België: ongeacht het gewicht of het formaat wordt een verzend- en inpakkost van €4,95 aangerekend. Vanaf een bestelbedrag van €75 wordt de bestelling gratis verstuurd.
 • Verzendingskosten naar Nederland: ongeacht het gewicht of het formaat wordt een verzend- en inpakkost van €7 aangerekend. Vanaf een bestelbedrag van €75 wordt de bestelling gratis verstuurd.
 • In geval van brievenbuspost kan Papiermier niet aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan van het pakje, aangezien hier geen track&trace is voorzien.
 • Bij een bestelling van minimum €75 zijn de verzendingskosten gratis (naar België en Nederland)
 • Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Verenigd Koninkrijk bedraagt telkens €15.  Bij verzending naar één van deze landen zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling van minimum €200.
 • We versturen onze pakjes met B-post. Wanneer er niemand thuis is als het pakje wordt geleverd, kan je het pakje in je lokale postkantoor afhalen of kan je telefonisch een tweede aanbieding vragen.
  België Nederland

Duitsland,
Frankrijk,
Verenigd Koninkrijk

Andere landen binnen de EU (via mail)
Brievenbuspost
€ 4,95
€7

 x

x
0-2 kg
€ 4,95
€7
€ 15
€ 20
2-10 kg
€ 4,95
€7
€ 15
€ 20
> 10kg
€ 4,95
€7
€ 15
€ 20
gratis verzending vanaf een bestelling van
€ 75
€ 75
€ 200
x


 3.3 Papiermier kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten.

4. Bestelling.

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling (en eventueel online betaling). Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijgt je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

5. Betaling.

Betaling kan gebeuren op 4 manieren:

 • Via overschrijving op het belfius-rekeningnummer IBAN BE 0689 3161 6723 - BIC: GKCCBEBB op naam van Bieke Opdeweegh en met vermelding van het bestelnummer. Je bestelling wordt veertien dagen gereserveerd. Hebben we na veertien dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht. Opgelet: Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat.
 • De eenvoudigste en snelste manier: veilig en online betalen dankzij het beveiligde netwerk van Mollie: Bancontact, Visa en Mastercard, Belfius Direct Net, Sofort Banking, PayPal en Ideal behoren tot de mogelijkheden.
 • Bij afhaling kan je ook cash betalen.
 • Betaling kan ook gebeuren dmv een tegoed- of cadeaubon met vermelding van de code en het bedrag in het daarvoor voorziene vakje.

6. Levering.

Binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan de post overhandigd.
We verzenden onze pakjes met B-post  

7. Verzakingsrecht - retourneren.

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper.
Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en terug in de oorspronkelijke verpakking zitten.
Dit geldt niet op  artikels in de solden, in outlet of artikels op bestelling.
Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen al dan niet de verzendkosten afgehouden van de refund. Dit natuurlijk enkel indien de totale gehouden bestelling onder de grens van €75 zit.

8. Risico van verzending.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Wij verzenden onze pakjes met B-post.

9. Kwaliteit.

De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. Papiermier.be is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt u zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.

   

  Left Verder winkelen
  Jouw bestelling

  Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je winkelwagen