Left Weitershoppen
Ihre Bestellung

Ihr Warenkorb ist leer

Über die Papierameise

Hoe het begon

  • De Papiermier ontstond in 2010. De webshop, opgericht door Evelien, was een pionier op vlak van het het online aanbieden van stationary en leuke papierwaren.
  • In 2017 nam Bieke de fakkel over, er kwam een nieuwe huisstijl en de creatieve kant van papier werd meer in de schijnwerpers geplaatst. Er was zelfs jarenlang een echte bakstenen Papiermier-winkel waar je elke zaterdagvoormiddag terecht kon.
  • In 2023 besloot Bie dat het tijd was voor nieuwe uitdagingen en kwam de Papiermier in de etalage te staan. Tim zag het potentieel en zat meteen met een hoofd vol ideeën. Niet veel later was de overname een feit en werd alles verhuist naar een nieuwe locatie.
  • Er werd wekenlang hard gewerkt en op 5 januari 2024 werd een nieuwe huisstijl en een nieuw concept voorgesteld.
    Vanaf die datum stond de Papiermier volledig in het teken van de meest prachtige soorten papier van over de hele wereld met oneindige mogelijkheden om creatief mee aan de slag te gaan.
HET GEZICHT ACHTER DE PAPIERMIER

Wie is Tim?

Hoi! Ik ben Tim, het gezicht achter Papiermier. En neen, ik sta niet graag in de kijker. Die eer laat ik liever aan de vele mooie soorten papier.

Voor ik Papiermier werd baatte ik gedurende 10 jaar een kaasspeciaalzaak uit en startte ik de vrolijke webwinkel "De Knikkerprins" die ik, eveneens 10 jaar, met hart en ziel liet uitgroeien tot een bloeiende internationale webshop.

Om gezondheidsredenen was ik genoodzaakt het rustiger aan te doen, maar zoals dat bij ondernemers gaat, ging het al snel terug kriebelen om iets te "ondernemen". Gelijktijdig kwam Papiermier op mijn pad en al snel popten de Papiermier-ideeën als onophoudend vuurwerk in mijn hoofd.

En zo ben ik sinds het najaar van 2023 met veel plezier eigenaar van de Papiermier! Eén ding is in mijn carrière constant gebleven: de liefde voor mooie, eerlijke producten. Een liefde die ik bij de Papiermier volop de vrije loop kan laten dankzij de vele mooie, handgemaakte papiersoorten uit alle hoeken van onze mooie wereld.

Als ik niet met mijn neus in het papier of achter de computer zit, ga ik graag aan de wandel in de natuur of op ontdekking in steden. Steeds op zoek naar leuke plekjes of goede koffie, een andere passie van me.