Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

World Card Making Day

World Card Making Day

Zelfgemaakte kaartjes krijgen: heerlijk 😀

Ik word altijd heel blij van een kaartje in de bus, maar mijn hart maakt echt een sprongetje als het een zelfgemaakt kaartje is 😍. Het is zoo fijn om te weten dat iemand tijd en aandacht heeft besteed om voor jou een persoonlijk kaartje te maken. 

  

 

Zelfgemaakte kaartjes geven: ook heerlijk 😃

Zelf kaarten maken is een leuke rustgevende bezigheid. Je relaxt hier niet alleen door, je zelfvertrouwen groeit er ook van! Want je zal veel complimentjes krijgen van degene naar wie je de zelfgemaakte kaart hebt verstuurd.

Het is zo fijn om geliefden, familie of vrienden te verrassen met toffe boodschappen op een leuke kaart. Dat kan gaan over kerstkaarten, verjaardagskaarten of gewoon een kaartje - zomaar.

Het is een hobby die nooit zal vervelen. Het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn ... met een mooi papiertje, schaar en lijm raak je al een heel eind. 

Maar het is ook zo leuk om aan de slag te gaan met stempels en inkt. Je kan met 1 stempeltje zo eindeloos variëren, heerlijk om te doen en zo leuk om de resultaten te zien!

  
kerstman stempel
  

1e zaterdag van oktober is het World Card Making Day

Elk jaar, op de 1e zaterdag van oktober, moedigt World Card Making Day mensen aan om creatief te zijn en een kaart te maken voor hun dierbaren.

Het is een dag om samen te komen met andere makers van kaarten en ideeën uit te wisselen. Ondanks de opmars van onze digitale wereld blijven DIY-projecten toch ook enorm in populariteit groeien en vinden mensen het heel fijn om iets persoonlijks, zelfgemaakt te maken en te krijgen.

Voordelig winkelen aan 15%

Ter gelegenheid van World Card making day kan je deze week, tot en met zondag 2/10 de leukste papiertjes, masking tape, stempels en inkt kopen met een korting van 15%.

Omdat het ook leuk is om een kaartje in een leuk zelfgemaakt envelopje te steken zijn de envelopmallen ook verkrijgbaar aan 15% korting.

envelopmal

  

PS: wist je dat we ook losse vellen scrapbook/knutselpapier hebben?

  

En nu aan de slag maar!

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren om zelf kaartjes te knutselen. Het belooft slecht weer te worden deze week dus ga lekker knippen, plakken, stempelen, vouwen, ... en verras iemand met een leuk kaartje!

Reacties en foto's zijn altijd welkom 😉

Reacties

Heel mooie kaartjes!! Ik vroeg mij af of het mogelijk is mij het materiaal toe te sturen om de kerstkaartjes te maken?
Ik zou er heel blij mee zijn!

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.