Papiermier is jarig

Papiermier is jarig

Het zal al zo'n 8-9 jaar geleden zijn dat papiermier rare krollen in haar hoofd kreeg ... ze wilde ook iets creatiefs doen, liefst iets met papier ...
Er werd veel nagedacht, gebrainstormd, een traject bij UNIZO gevolgd, geteld, gerekend, nog eens geteld ... maar het idee om zelf iets te beginnen met papier werd toch maar opgeborgen.

Tot ik ineens in oktober-november 2016 zag dat de webshop 'papiermier' een overnemer zocht. Ik viel bijna van mijn stoel ... het kon toch niet anders dan dat ik de nieuwe papiermier werd ...

Wie kent het oude logo nog van papiermier?? Toch ook leuk hè!
Na enkele spannende maanden zijn we tot een akkoord gekomen en vanaf 1 februari 2017 was ik de trotse eigenaar van Papiermier.


Deze foto maakte Evelien, de vorige papiermier, toen we de contracten aan het ondertekenen waren 😊.

Het laatste weekend van januari werd de hele boel verhuisd van Wijgmaal naar Bree en kreeg alles een voorlopig plaatsje in een tijdelijke container. Ik weet nog dat ik echt een 'Sinterklaasgevoel' had ... zoveel leuke dingen die uit de dozen kwamen ... heerlijk.

  

 

De avond voor we alles gingen ophalen heb ik nog snel een 'papiermier-slinger genaaid'. En dan ook nog een blad voor het venstertje (in een mooi papiertje natuurlijk) ... man man ... wat moest het snel gaan allemaal.

  

En toen kon het grote avontuur beginnen! Met zoveel lieve wensen van zoveel lieve mensen 😍.

Ik weet nog dat ik samen met Bart de eerste bestellingen heb klaargemaakt ... De allereerste bestelling was origami-papier, dat was niet zo moeilijk, heel duidelijk en ik wist het onmiddellijk liggen ... maar de volgende was een bestelling van wenskaarten en postkaartjes. UREN (echt waar) hebben we gezocht naar de juiste kaartjes.

En dan kwam de volgende uitdaging: onze garage omtoveren tot een gezellig, klein winkeltje. Maar ook dat kwam in orde. De slingers werden weer uitgehaald, we organiseerden een gezellige opening in april 2018 en sindsdien kan je op zaterdagvoormiddag langskomen om wat rond te snuisteren.

 

Heel trots was (en ben ik nog altijd) op mijn toonbankje, echt zo'n leuk oud glazen kastje! En het past hier net 😊
  


En intussen zijn we ineens 6 jaar verder ... 

 

Vorige post
Volgende post
Terug naar Nieuws

Laat een reactie achter.